preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 28. 8. 2012. 13:22 | RSS

Prijavite se na online tečajeve u novoj školskoj godini

CARNetov edukacijski centar vas poziva da se i u novoj školskoj/akademskoj godini 2012./2013. prijavite na online tečajeve uz podršku online mentora.

Pozivamo vas da kroz šest tjedana online tečaja "Izrada online tečaja pomoću Moodle-a" (http://www.carnet.hr/moodle/online_tecajevi) naučite kako izraditi online tečaj u sustavu Moodle, ili kroz petotjedni "E-tečaj za e-mentore" (http://www.carnet.hr/moodle/e_tecaj_za_e_mentore) usvojite vještine dobrog online mentora i naučite kako voditi online tečaj. Tečajevi su namijenjeni nastavnom i znanstvenom osoblju u školama i na visokoškolskim ustanovama i održavaju se bez naknade.

Online tečajevi će se kao i prijašnjih školskih/akademskih godina održavati u listopadu, studenom, veljači, ožujku i svibnju, a u jednom mjesecu polaznici mogu pohađati jedan online tečaj.

Prijave na online tečajeve koji započinju 3. listopada i 7. studenog su otvorene, a svi zainteresirani se mogu prijaviti putem online obrasca na adresi http://www.carnet.hr/moodle/prijava. Prijave se zatvaraju dva dana prije početka online tečaja, a svi prijavljeni se prije početka tečaja, ako to nisu učinili ranije, moraju registrirati u sustav Moodle u kojemu se tečajevi odvijaju.  

Za prijavu na online tečaj, kao i za pohađanje tečaja, potreban je elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr, kojeg svaki korisnik dobiva na svojoj ustanovi.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju