preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 1. 10. 2018. u 11:08 sati |

Kako postati korisnik

Usluga Mobile / A1 na bonove CARNET pruža se isključivo korisnicima, pojedincima koji imaju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr na temelju kojeg se obavlja proces autentikacije i autorizacije korisnika za korištenje usluge.

Pravo korištenja usluge imaju korisnici koji pripadaju ustanovama iz sustava visoke naobrazbe i to isključivo iz skupa djelatnika, studenata, vanjskih suradnika i gostiju koji sudjeluju u obavljanju poslova vezanih uz temeljne djelatnosti ustanove, a ne i u njenim eventualnim komercijalnim poslovima. Uslugu imaju pravo koristiti i  učenici, profesori te zaposlenici osnovnih i srednjih škola i učeničkih domova.

Novi Mobile / A1 na bonove CARNET korisnik možete postati potpisom ugovora s A1 Hrvatska. Usluga se može aktivirati u A1 centrima, kod ovlaštenih A1 partenera ili preko A1 prodajnih predstavnika.

Za dodatne informacije o uslugama na raspolaganju vam stoji A1 Služba za korisnike koju možete kontaktirati pozivom na broj 0800 091 091.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju