preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 9. 12. 2008. u 11:16 sati |

Upute za korištenje Mozille Thunderbird

Podešavanje news parametara

Prije nego počnete koristiti news grupe potrebno je podesiti parametre spajanja. Pokrenite Mozilla Thunderbird i na izborniku odaberite Tools > Account Settings > Add Account kako bi se prikazao sljedeći prozor i odaberite Newsgroup account te kliknite Next za nastavak.U ovom obrascu upišite svoje puno ime i prezime te e-mail adresu koju koristite te odaberite Next.

Sada trebate upisati ime news poslužitelja, što je u našem slučaju news.carnet.hr.Nakon toga upišite naziv korisničkog računa, pri čemu preporučamo da ostavite ime identično nazivu news poslužitelja, tj. news.carnet.hr.Kliknite na Finish kako biste završili podešavanje parametara news preglednika.

Pretplaćivanje na news grupe

Kako biste mogli čitati news grupe, potrebno je da se pretplatite na one koje vas zanimaju. Kliknite desnom tipkom miša na korisnički račun news.carnet.hr i odaberite Subscribe te će vam se nakon toga pokazati prozor u kojem možete odabrati grupe koje vas zanimaju, kliknuti na Subscribe i OK.Rad s news grupama

Sam rad s news grupama je jednostavan i nije kompliciraniji od slanja e-mail poruke. Kliknite na news grupu koja vas zanima i dobit ćete popis tema. Za pisanje novog posta odaberite Message - New Message, a za odgovaranje na postojeću poruku, kliknite na odabranu poruku desnom tipkom miša i odaberite Reply to Newsgroup.

Ako pošiljatelju želite odgovoriti e-mailom, odabirite Reply to Sender Only.

Detaljnije informacije

Detaljnije informacije potražite na ovim stranicama.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju