preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 2. 6. 2003. 00:00 | RSS

Edupoint izašao po 15. put

15. broj elektroničkog časopisa Edupoint možete od 28. svibnja pročitati na adresi http://edupoint.carnet.hr/casopis . Novi broj donosi primjere iz Hrvatske i svijeta o tome kako uvesti nove tehnologije u nastavu.

Ako još uvijek niste sigurni kako uvesti nove tehnologije u Vašu nastavu, primjere iz Hrvatske i svijeta pronađite u novom, 15. broju elektroničkog časopisa Edupoint koji je od 28. svibnja dostupan na adresi http://edupoint.carnet.hr/casopis . Ovaj broj Edupointa donosi zanimljiva iskustva doc. dr. sc. Jasne Horvat s Ekonomskog fakulteta u Osijeku, a koja govore o uvođenju on-line konzultacija na kolegiju Statistike. Osim toga, o svojim iskustvima pri uvođenju ICT-a u kolegij biologije piše prof. Gunter Saunders, profesor na sveučilištu Westminster u Velikoj Britaniji.

Osim iskustava ovih istaknutih profesora, u novom broju saznajte korisne mogućnosti najnovije inačice WebCT-a koju će svi CARNetovi WebCT korisnici moći isprobati i koristiti u svojoj on-line nastavi od početka sljedeće akademske godine. Za lipanj uredništvo časopisa Edupoint najavljuje promociju tiskanog izdanja časopisa Edupoint koje će predstaviti izbor iz dosadašnjih elektroničkih izdanja. Kao i uvijek, svi oni koji žele pisati o primjeni ICT-a u edukaciji mogu se javiti na adresu edupoint-casopis@carnet.hr. Ista adresa predviđena je za slanje komentara i sugestija koje će pomoći u daljnjem radu uredništvu časopis Edupoint.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: helpdesk@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju