preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 29. 11. 2017. 13:46 | RSS

Webinar: Keep it Simple but Keep on Going

U četvrtak, 30. studenoga 2017. godine od 19 do 20 sati Hrvatsko udruženje profesora engleskog jezika u suradnji s CARNetom održat će webinar pod nazivom Keep it Simple but Keep on Going.

Webinar je namijenjen učiteljima i nastavnicima koji koriste ili žele naučiti koristiti tehnologiju u nastavi engleskog jezika i za stručno usavršavanje. Poseban naglasak će biti na postavljanju ostvarivih ciljeva u korištenju tehnologije, učenju i dijeljenju online pomoću kojih učitelji postaju dio svjetske obrazovne zajednice i pronalaze svoje mjesto u toj zajednici.

Webinar će voditi Marijana Smolčec, profesorica engleskog jezika u Gimnaziji Bernardina Frankopana u Ogulinu. Već godinama s velikim uspjehom koristi obrazovne tehnologije za poučavanje i stručno usavršavanje.  Ponosna je na svoju ulogu u projektu stručnog usavršavanja TESOL EVO  u kojem sudjeluje od 2011., a već nekoliko godina je i član međunarodnog koordinacijskog odbora TESOL EVO i komoderator online tečajeva ICT4ELT i EVO Minecraft MOOC. Moderator je grupe na platformi eTwinning i koordinator više projekata. Istaknula se svojim doprinosom stručnom usavršavanju osmišljavanjem i vođenjem projekata, predavanjima i radionicama na mnogim obrazovnim konferencijama i  webinarima u Hrvatskoj i širom svijeta.

U webinaru će biti više primjera dobre prakse kako pronaći pravu mjeru u korištenju ogromnih mogućnosti koje pruža online pristup svjetskoj obrazovnoj zajednici i svim njezinim dostignućima, kako učiti i dijeliti s kolegama širom svijeta, iskoristiti motivirajuću energiju koju obrazovne zajednice pružaju.

Webinar će se održati putem Adobe Connect komunikacijskog i kolaboracijskog alata na adresi http://connect.carnet.hr/webinar. Za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime i prezime ili opciju AAI@EduHr te upisati svoje podatke potrebne za prijavu.

Više o korištenju webkolaboracijskog alata Connect može se vidjeti na snimci održanog webinara kao i na stranici upute za korisnike. Svi webinari se snimaju i snimke su dostupne u opisu održanih webinara


 
preskoči na navigaciju