preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 6. 4. 2016. 14:22 | RSS

Projekt e-Škole predstavljen u Bruxellesu

U sklopu projekta Scientix, koji promiče i podržava suradnju nastavnika STEM grupe predmeta diljem Europe, u Bruxellesu je od 26.-28. veljače 2016. godine održan deseti po redu „Scientix Projects’ Networking Event“ i radionica pod nazivom „10th Science Projects Workshop in the Future Classroom Lab“. 

Prvog dana događanja, kojem je nazočilo 33 predstavnika europskih i nacionalnih projekata iz područja STEM-a i edukacije, gospođa Branka Vuk, pomoćnica ravnatelja CARNeta za podršku obrazovanju te gospođa Mirta Janeš, voditeljica projektnog rezultata predstavile su projekt „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)“ s posebnim naglaskom na edukaciju korisnika odnosno sustavni razvoj njihove digitalne kompetencije za primjenu IKT-a u nastavnom procesu.

Sljedećeg dana, u sklopu radionice, gđa Branka Vuk upoznala je zainteresirane sudionike s aktivnostima na projektu e-Škole vezano za razvoj digitalnih obrazovnih sadržaja za učenike i nastavnike STEM predmeta (kemije, biologije, fizike i matematike) u 7. i 8. razredima osnovne škole i 1. i 2. razredima gimnazija.

Više informacija o samom događanju potražite na stranicama projekta.

Prezentacije s radionice možete preuzeti na ovoj i ovoj poveznici.

      
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.
 

Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: helpdesk@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju