preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 16. 5. 2017. 13:58 | RSS

Znanstveni piknik 2017.

Šesti put zaredom održat će se Znanstveni piknik, projekt popularizacije znanosti čiji je glavni cilj promovirati znanost u najširem smislu te zainteresirati mlade ljude da odaberu znanost kao svoj životni put. Događanje će se održati od 26. do 28. svibnja 2017. godine u kompleksu Jadran filma u Zagrebu. 

Posjetitelji će imati priliku sudjelovati u različitim edukativnim radionicama, prezentacijama, izložbama, predavanjima i mnogim drugim zanimljivim aktivnostima. I ove godine CARNet se uključio u organizaciju Znanstvenog piknika zajedno s Udrugom profesor Baltazar, Institutom Ruđer Bošković i Zadrugom ZEZ, a događanje se održava pod visokim pokroviteljstvom Ureda predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Grada Zagreba.

S obzirom na prošlogodišnji rekordan broj posjetitelja očekivanja od Znanstvenog piknika rastu iz godine u godinu, a kako bi se ona mogla i obistiniti, ulaz na piknik naplaćivat će se po simboličnoj cijeni od 10 kuna, kako bi se pokrili troškovi organizacije.

Za više informacija o događanju posjetite mrežnu stranicu Znanstvenog piknika.


 
preskoči na navigaciju