preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 25. 10. 2017. 09:55 | RSS

Radionica: STEM 2.0 - Stimulirajuće, Timsko, Eksperimentalno i Motivirajuće poučavanje

U sklopu Scientix 3 projekta CARNet organizira radionicu STEM 2.0. Stimulirajuće, Timsko, Eksperimentalno i Motivirajuće poučavanje, koja će se održati 31. listopada 2017. godine od 15 do 17 sati, u CARNetu na adresi Josipa Marohnića 5, Zagreb.    

Radionica je prvenstveno namijenjena nastavnicima prirodoslovnih predmeta (matematike, fizike, kemije i biologije), a sudionici će saznati kako preokrenuti nastavni proces da nastavne cjeline dolaze kao ispunjenje učeničkih želja i potreba, a ne kao sljedeća točka u rigidnom planu i programu.

Radionicu će voditi Bojan Markičević, iskusni facilitator i znanstveni komunikator, koji se profesionalno bavi edukacijom i savjetovanjem u polju znanstvene komunikacije te inovativnih metoda poučavanja.

Sudionici će prolaziti kroz vježbe i aktivnosti čija će im primjena omogućiti da osvježe nastavu te da na zanimljiv način prezentiraju učenicima svu ljepotu, ali i kompliciran proces iza znanosti.

Na radionicu se možete prijaviti putem prijavnog obrasca. Potvrdu o prihvaćanju vašeg sudjelovanja dobit ćete na mail adresu koju unesete u obrazac.

Broj mjesta je ograničen!

Veselimo se vašem dolasku.


 
preskoči na navigaciju