preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 17. 1. 2018. 15:55 | RSS

Aplikacija za organizaciju i praćenje edukacije – EMA započela s radom

Aplikacija za organizaciju i praćenje edukacije (Education Management Application) s današnjim danom, 17. siječnja 2018. godine, puštena je u produkciju.

Navedena aplikacija izrađena je u okviru projekta “e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)” te je prvenstveno zamišljena kao centralno mjesto za prijavu svih korisnika projekta na edukacije organizirane u okviru projekta.

No, putem ove aplikacije mogućnost prijave na edukacije za stručna usavršavanja organizirane od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za odgoj i obrazovanje (AZOO), Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO) te CARNET-a, imat će i svi korisnici iz osnovnoškolskog i srednjoškolskog sustava pomoću korisničkih podataka iz AAI@Edu.Hr sustava.  Ukoliko potencijalni korisnici iz obrazovnog sustava ne posjeduju korisničku oznaku iz AAI@Edu.Hr sustava, moći će se prijaviti na željenu edukaciju pomoću podataka za prijavu dobivenim prilikom registracije u ovom sustavu.

Aplikacija EMA korisnicima će omogućiti prijavu i odjavu na sadržaje, pregled evidencije edukacija, stečenih potvrda i znački te primanje obavijesti i podsjetnika o prijavljenim edukacijama.

Aplikacija je dostupna putem poveznice https://ema.e-skole.hr/.

   
Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.
 

 
preskoči na navigaciju