preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 21. 1. 2010. 10:31 | RSS

Sudjelovanje CARNeta na Smotri Sveučilišta

Sudjelovanje CARNeta na Smotri Sveučilišta

U zagrebačkom Studentskom centru od 21. do 23. siječnja 2010. godine organizira se 14. Smotra Sveučilišta u Zagrebu namijenjena učenicima završnih razreda srednjih škola, studentima te ostalim zainteresiranim sudionicima.

Odabir studija jedna je od iznimno važnih životnih odluka, stoga uistinu treba dobro promisliti pri izboru studija te pronaći onaj studij koji najbolje odgovara željama, interesima i sklonostima učenika.

Stoga je i ove godine cilj Smotre obavještavanje svih budućih studenata o programima studija, dostignućima na pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, novim radnim uvjetima koje osiguravanju poduzetnici i kompanije, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu te o još mnogo drugih bitnih detalja.

CARNet se na Smotri Sveučilišta u Zagrebu predstavlja u izložbenom šatoru na štandu br. 32, a bit će prisutan i na Smotrama u Rijeci i Osijeku.

Osim predstavljanja svojih usluga za studente, zajedno s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa, Agencijom za znanost i visoko obrazovanje te Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja CARNet će predstaviti i postupak polaganja državne mature.

Više informacija o Smotri Sveučilišta u Zagrebu potražite ovdje.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju