preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 2. 6. 2003. 00:00 | RSS

Osnovnoškolci posjetili CARNet

30-tak učenika zagrebačke Osnovne škole Lovre pl. Matačića 30. svibnja posjetilo je CARNet u sklopu Dana otvorene škole. CARNet se potrudio da boravak učenicima bude što zanimljiviji i edukativniji, pa im je tijekom jednosatnog posjeta pripremio raznovrsne sadržaje.

30-tak učenika zagrebačke Osnovne škole Lovre pl. Matačića 30. svibnja posjetilo je CARNet u sklopu Dana otvorene škole. Oni su zajedno sa svojim profesoricama informatike i engleskog jezika odlučili taj dan organizirati drugačije i saznati nešto o radu i organizaciji CARNeta. CARNet se potrudio da boravak učenicima bude što zanimljiviji i edukativniji, pa im je tijekom jednosatnog posjeta pripremio raznovrsne sadržaje i naravno počastio ih sokovima i raznim slatkišima.

Nakon uvodnog pozdrava Nikoline Bradić Belobrajdić, voditeljice CARNetovog Ureda za odnose s javnošću, od sadržaja prva na redu bila je 20-minutna prezentacija o Internetu koju je za učenike pripremio CARNetov djelatnik Bernard Gršić. Nakon toga učenici su krenuli u obilazak CARNetovih prostorija, a zatim ih je ugostilo i SRCE. Na SRCE- u su razgledali tamošnje servere i od djelatnika dobili osnovne informacije o njihovu radu. Za kraj je CARNet svojim posjetiocima pripremio i male poklone te je, na obostrano zadovoljstvo i CARNeta i profesorica, dogovorena i buduća suradnja koja će se temeljiti na posjetima ovakve vrste.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju