preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 26. 1. 2010. 11:57 | RSS

Sporazum o poslovno-tehničkoj suradnji između Središnjeg državnog ureda za e-Hrvatsku, Grada Rijeke i Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet

Sporazum o suradnji

U utorak, 26. siječnja 2009. g. potpisan je Sporazum o poslovno-tehničkoj suradnji između Središnjeg državnog ureda za e-Hrvatsku, Grada Rijeke i Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet.

Sporazum utvrđuje uvjete poslovno tehničke suradnje sporazumnih strana na razvoju i izgradnji računalno-komunikacijske mreže i pratećih usluga, koje za potrebe svojih korisnika izgrađuju CARNet, Središnji državni ured za e-Hrvatsku i Grad Rijeka.

Tim sporazumom CARNet kreće u izgradnju i razvoj računalno-komunikacijske mreže za povezivanje obrazovnih i znanstveno-istraživačkih ustanova na području grada Rijeke, te njezino povezivanje na CARNet mrežu, kako bi omogućio svojim korisnicima što kvalitetniji pristup računalno-komunikacijskoj mreži CARNet, te popratnim uslugama i servisima ustanove CARNet. Za SDU za e-H to su poslovi razvoja, izgradnje i održavanja HITRONeta, računalno-komunikacijske mreže tijela državne uprave, dok Grad obavlja poslove vezane za razvoj, izgradnju i održavanje elektroničke komunikacijske mreže za potrebe Grada, odnosno građana Rijeke.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju