preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 26. 6. 2003. 00:00 | RSS

Tiskano izdanje časopisa Edupoint

Nakon više od godinu dana uspješnog rada, uredništvo Edupointa izdalo je tiskanu verziju istoimenog elektroničkog časopisa. Promocija časopisa održana je 27. lipnja u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici.

Dana 26. lipnja u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici održana je promocija tiskane verzije CARNetovog elektroničkog časopisa Edupoint. Ovaj on-line časopis s ciljem promoviranja primjene informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju od prosinca 2001. redovito izlazi mjesečno na adresi: http://edupoint.carnet.hr/casopis/ . Nakon više od godinu dana uspješnog rada, uredništvo Edupointa, na čelu s urednicom Jasnom Tingle, izdalo je tiskanu verziju časopisa s izborom članaka iz elektroničke verzije kojima su dodani i dosad neobjavljeni sadržaji o CARNetovu djelovanju na području edukacije.

Na promociji tiskane inačice časopisa, okupljene su goste pozdravile ravnateljica CARNeta, gospođa Jasenka Gojšić te glavna urednica časopisa, gospođa Tingle. O svojim su iskustvima primjene IT-a u obrazovanju govorili sljedeći pozvani govornici: - dr.sc. Djuro Njavro: "E-learning u obrazovanju na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa", - doc.dr.sc Dragutin Kermek: "Iskustva iz razvoja i primjene vlastitog alata za obrazovanje na daljinu (LMS) u obrazovanju informatičara na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu" - mr.sc. Željko Siranović i Dario Vuković: "Praktičan prikaz projektiranja i primjene WEB-edukacije u Financijskoj agenciji (FINA)". Sudionici događanja imali su prigodu uživati u nastupu mladih glazbenika Visoke škola za glazbenu umjetnost "Ino Mirković" iz Lovrana koji su preko CARNetove videokonferencijske veze održali nekoliko glazbenih točaka.

Nikolina Bradić Belobrajdić

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju