preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 16. 7. 2010. 11:15 | RSS

CARNet po treći puta dobitnik nagrade Comenius EduMedia

Treću godinu zaredom CARNet je dobitnik prestižne nagrade „Pečat Comenius EduMedia“. Međunarodni žiri ove je godine pečatom nagradio online tečaj „Izrada online tečaja pomoću Moodle-a“ čime se potvrđuje njegova kvaliteta u kategoriji  obrazovnih materijala o sustavima za učenje na daljinu.

Online tečaj "Izrada online tečaja pomoću Moodle-a" namijenjen je nastavnom osoblju osnovnih i srednjih škola, te visokoškolskih ustanova članica CARNeta koji u skladu sa smjernicama instrukcijskog dizajna žele samostalno osmisliti i izraditi online tečaj u Moodle-u iz proizvoljno odabranoga područja.

Online tečaj odvija se kroz šest tjedana tijekom kojih polaznici izrađuju svoj online tečaj u sustavu Moodle.  Nagrađeni tečaj u program CARNetovih online tečajeva uvršten je u studenome 2009., a do sada ga je pohađalo 76 polaznika.

Podsjećamo, Comenius EduMedia Awards  europski je natječaj za didaktičke multimedijalne proizvode i materijale koji se ove godine po petnaesti put održao u organizaciji Gesellschaft für Pädagogik und Information – GPI.  Svečanost dodjele nagrada održana je 25.6.2010. godine u Berlinu.

Ove je godine na natječaju sudjelovalo oko 170 sudionika iz 9 europskih zemalja (Austrije, Francuske, Grčke, Hrvatske, Luksemburga, Nizozemske, Njemačke, Slovenije, Švicarske)  te iz Kine.

Više o samom natječaju te ovogodišnje nagrađenim institucijama i pojedincima možete pročitati na stranicama http://www.gpi-online.de.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju