preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 25. 9. 2003. 00:00 | RSS

CARNet promovirao referalne centre

CARNet je jučer na Fakultetu organizacije i informatike (FOI) u Varaždinu promovirao četiri referalna centra za pružanje podrške sveučilišnim nastavnicima koji žele primjenjivati informacijske tehnologije (IT) u nastavi.

CARNet je jučer na Fakultetu organizacije i informatike (FOI) u Varaždinu, u sklopu 14. Međunarodne konferencije o informacijskim i inteligentnim sustavima, promovirao četiri referalna centra za pružanje podrške sveučilišnim nastavnicima koji žele primjenjivati informacijske tehnologije (IT) u nastavi. Riječ je o sljedećim centrima: Odabir courseware alata, Prijavljivanje projekata obrazovanja na daljinu, Izrada obrazovnih materijala te Odabir računalne i programske podrške za primjenu IT-a u nastavi. Do njihovih web stranica, na kojima se nalazi većina informacija o sadržaju koji centri pokrivaju, možete doći pomoću centralne stranice http://www.carnet.hr/referalni/obrazovni.

Voditelji promoviranih referalnih centara su sljedeći: · Kristijan Zimmer s Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, voditelj referalnog centra Odabir courseware alata; · prof.dr.sc. Goran Hudec s Tekstilno - tehnološkog fakultet u Zagrebu, voditelj referalnog centra Izrada obrazovnih materijala; · Vladimir Braus sa Sveučilišnog računskog centra u Zagrebu, voditelj referalnog centra Odabir računalne i programske podrške za primjenu IT-a u nastavi; · doc.dr.sc. Blaženka Divjak s Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu, voditeljica referalnog centra Prijavljivanje projekata obrazovanja na daljinu. Osim ova četiri oformljena centra, u pripremi su još tri nova: Izrada multimedijalnih elemenata i njihova prilagodba za WWW, Metodika i komunikacija u obrazovanju na daljinu te Samoprocjena i procjena znanja uz primjenu IT-a. Više informacija o samoj organizaciji rada CARNetovih referalnih centara pronađite na adresi : http://www.carnet.hr/RC-obrazovni.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: helpdesk@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju