preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 15. 10. 2010. 10:04 | RSS

Radionice o IBM tehnologiji

U organizaciji IBM Akademske inicijative i CARNeta, u CARNetovim prostorijama u Zagrebu (Marohnićeva 5) tijekom listopada 2010. održat će se dvije radionice namijenjene akademskoj i znanstvenoj zajednici.

Riječ je o besplatnim radionicama na kojima će IBM-ovi stručnjaci polaznike upoznati sa softverima i alatima kao što su Lotus, Tivoli, Websphere, Rational i Information management.

Prva radionica održat će se 20. listopada pod nazivom "Upravljanje sadržajem i automatizacija poslovnih procesa". Bit će to prilika da se kroz prezentaciju i praktične vježbe polaznicima prikažu funkcionalnosti alata IBM FileNet Business Process Manager. Riječ je o alatu za dizajn, automatizaciju i optimizaciju dokumentno orijentiranih poslovnih procesa.

Naziv druge radionice je "Jazz.net i Rational Team Concert", a datum njenog održavanja je  27. i 28. listopada. Među ostalim, na ovoj će radionici biti riječi o proizvodima baziranim na Jazz platformi, bit će predstavljen uvod u RTC produkt te prezentacija stranice Jazz.net (forum, wiki itd.).

Početak svih radionca je u 9 sati, a s obzirom da je broj polaznika ograničen, zainteresirane pozivamo da se na vrijeme prijave na adresi http://sistemac.carnet.hr/cn_edu.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju