preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 2. 10. 2003. 00:00 | RSS

Prijavite se na tečajeve

Raspored održavanja tečajeva o Internetu za listopad, studeni i prosinac dostupan je na adresi: http://edupoint.carnet.hr/raspored .

Edupoint, edukacijski centar Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet, je i u novoj akademskoj godini ponovno pripremio tečajeve o Internetu namijenjene članovima akademske zajednice (profesorima, studentima, znanstvenom osoblju...). Polaznici tečajeva mogu bez naknade naučiti osnove weba, kako koristiti elektroničku poštu, kako izraditi web stranice uz pomoć Front Pagea i HTML jezika, a omogućeno im je i upoznavanje s naprednim web tehnologijama. Raspored održavanja tečajeva za listopad, studeni i prosinac dostupan je na adresi: http://edupoint.carnet.hr/raspored.

Lokacije na kojima će se održavati tečajevi su:

 • Osijek (http://edupoint.carnet.hr/sateliti/osijek/osijek.html ) Elektrotehnički fakultet Ulica kneza Trpimira 2b, 3. kat
 • Rijeka (http://edupoint.carnet.hr/sateliti/rijeka/rijeka.html) Ekonomski fakultet Ulica Ivana Filipovića 4, 1. kat
 • Split (http://edupoint.carnet.hr/sateliti/split/split.html) Građevinski fakultet, učionica br. 1112, prizemlje Ulica Matice hrvatske 15
 • Zagreb (http://edupoint.carnet.hr/sateliti/zagreb/zagreb.html ) Fakultet elektrotehnike i računarstva Unska 3, učionica D160.

Prijave na tečajeve se primaju online dok se u Osijeku, Rijeci i Splitu prijaviti se možete i osobno. Detaljne informacije vezane uz prijavu dostupne su na adresi http://edupoint.carnet.hr/tecajevi/prijava.html . Kod prve prijave na tečaj u novoj akademskoj godini studenti i zaposlenici fakulteta ili znanstvenih ustanova moraju predočiti potvrdu o svom statusu. U prošloj akademskoj godini 2002/2003., Edupoint je održao 270 tečajeva koje je u četiri hrvatska sveučilišna grada (Osijek, Rijeka, Split i Zagreb) odslušalo 2 124 CARNetovih korisnika. Od ukupnog broja tečajeva, 125 tečaja je održano na 31 ustanovi (in-house tečajevi). Ukoliko i Vaša ustanova želi obrazovati svoje zaposlenike na području Interneta te primjeni Interneta u obrazovanju, više o in-house tečajevima saznajte na adresi: http://edupoint.carnet.hr/tecajevi/inhouse.htm . Edupoint osim navedenih tečajeva o Internetu i primjeni ICT-a u obrazovanju nudi i druge sadržaje, a više o njima možete saznati na adresi: http://edupoint.carnet.hr/tecajevi/index.html.

Edupoint tim


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
 • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
  Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
  tel.: +385 1 6661 616
  e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju