preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 29. 10. 2003. 00:00 | RSS

Počela akcija »Veza za studentski džep»

CARNet je na visokim učilištima pokrenuo promotivnu akciju pod nazivom "Veza za studentski džep" kojom nastoji potaknuti studente, ali i ostale članove akademske zajednice da koriste pristup Internetu putem CARNeta i pohađaju tečajeva o Internetu koje organizira CARNetov edukacijski centar Edupoint

CARNet je na visokim učilištima pokrenuo promotivnu akciju pod nazivom "Veza za studentski džep" kojom nastoji potaknuti studente, ali i ostale članove akademske zajednice da, bez naknade, koriste pristup Internetu putem CARNeta. Ujedno, akcija poziva na pohađanje tečajeva o Internetu koje, također bez naknade, organizira CARNetov edukacijski centar Edupoint. Promotivna akcija "Veza za studentski džep" trajat će od listopada do prosinca 2003. godine, a uključuje nagradnu igru, anketu o korištenju Interneta u akademskoj zajednici, distribuciju promotivnih materijala po fakultetima i zavodima te radijsku reklamu.

Detaljniji podaci o akciji dosupni su na adresi http://www.carnet.hr/studenti/veza. Nagradna će igra trajati 7 tjedana, a svi koji se u nju žele uključiti moraju odgovoriti na tjedna pitanja koja se mogu pronaći na adresi akcije. Najbolje sudionike očekuju prijenosna računala, digitalne kamere, usb stickovi i druge vrijedne nagrade. Javno izvlačenje nagrada bit će 17. prosinca 2003. godine u 12 sati u CARNetovim prostorijama, a imena dobitnika bit će objavljena na CARNetovim web stranicama te u dnevnom tisku tri dana nakon izvlačenja. Podsjetimo da je CARNet dosada organizirao 3 promotivne kampanje za promicanje korištenja Interneta putem CARNeta na hrvatskim visokoškolskim ustanovama. Sve su akcije kao i sadašnja, "Veza za studentski džep", prilika da studenti, posebice brucoši, saznaju više o mogućnostima koje im CARNet nudi u okviru njihovih studentskih prava.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju