preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 30. 10. 2003. 00:00 | RSS

Pressica povodom akcije «Veza za studentski džep»

Povodom početka akcije za studente pod nazivom «Veza za studentski džep», CARNet je danas održao konferenciju za novinare na kojoj su govorili Vesna Vrga, zamjenica ravnateljice CARNeta i Tihomil Matković, voditelj akcije «Veza za studentski džep».

Povodom početka akcije za studente pod nazivom «Veza za studentski džep», CARNet je danas u svojim prostorijama u Sveučilišnom računarskom centru (SRCE) u Zagrebu održao konferenciju za novinare. Na konferenciji su govorili Vesna Vrga, zamjenica ravnateljice CARNeta i Tihomil Matković, voditelj akcije «Veza za studentski džep». Podsjetimo CARNet je 27. listopada na visokim učilištima pokrenuo promotivnu akciju pod nazivom "Veza za studentski džep" kojom nastoji potaknuti studente, ali i ostale članove akademske zajednice da, bez naknade, koriste pristup Internetu putem CARNeta.

Ujedno, akcija poziva na pohađanje tečajeva o Internetu koje, također bez naknade, organizira CARNetov edukacijski centar Edupoint http://edupoint.carnet.hr/. Detaljniji podaci o akciji dostupni su na adresi http://www.carnet.hr/studenti/veza.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju