preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 17. 12. 2003. 00:00 | RSS

Objavljen raspored Edupointovih tečajeva za naredno tromjesečje

CARNetov edukacijski centar Edupoint je za siječanj, veljaču i ožujak na adresi http://edupoint.carnet.hr/raspored objavio novi raspored tečajeva o Internetu za studente i znanstveno-nastavno osoblje visokih učilišta u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu dok je raspored održavanja tečajeva u Zadru objavljen samo za siječanj.

CARNetov edukacijski centar Edupoint, je za siječanj, veljaču i ožujak na adresi http://edupoint.carnet.hr/raspored objavio novi raspored tečajeva o Internetu za studente i znanstveno-nastavno osoblje visokih učilišta u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu. Tečajevi se od prosinca za pripadnike akademske zajednice održavaju i u novootvorenoj Edupointovoj učionici pri Sveučilištu u Zadru, pa je na spomenutoj web adresi objavljen i raspored njihova održavanja, ali samo za siječanj. Polaznici mogu bez naknade naučiti osnove weba, kako koristiti elektroničku poštu, kako izraditi web stranice uz pomoć Front Pagea i HTML jezika, a omogućeno im je i upoznavanje s naprednim web tehnologijama. Pored tih standardnih tečajeva, Edupoint je u novi raspored uvrstio i tečaj o videokonferencijama pod nazivom «Prozor u višemedijski svijet - Stolne videokonferencije i internetski prijenosi». Više informacija o tečajevima koji će se održati u Splitu, Rijeci, Osijeku, Zagrebu i Zadru možete pronaći na adresi http://edupoint.carnet.hr/javno/raspored_sadrzaja_new.asp dok se na adresi http://edupoint.carnet.hr/tecajevi/prijava.html nalaze detaljniji podaci o načinima i lokacijama prijave.

Svi članovi akademske zajednice moraju predočiti potvrdu o svom statusu ukoliko u ovoj akademskoj godini nisu pohađali tečajeve Edupointa. Valja napomenuti da je tijekom listopada i studenog Edupoint održao 64 tečaja o Internetu za znanstveno-nastavno osoblje visokih učilišta koje je završio 461 polaznik. Od toga je 14 tečajeva održano in-house na ustanovama koje su za to izrazile želju. Podsjećamo, Edupoint pruža svim akademskim ustanovama u Hrvatskoj uslugu organiziranja in-house tečajeva koji se mogu realizirati uz vlastitu opremu ustanove ili uz pomoć mobilne opreme koju osigurava Edupoint. Na adresi http://edupoint.carnet.hr/tecajevi/inhouse.htm pročitajte više o uvjetima održavanja in-house tečajeva. Na istoj adresi može se pronaći i online obrazac koji pojedina ustanova, ukoliko želi svojim djelatnicima omogućiti stjecanje i proširivanje znanja na području Interneta, može ispuniti i na taj način zatražiti održavanje in-house tečaja na svojoj ustanovi. Za detaljnije informacije o održavanju in-house tečajeva obratite se na e-mail adresu: edupoint@carnet.hr.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju