preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 5. 2011. 13:14 | RSS

CARNetova E-learning akademija otvorila prijave i natječaj za stipendije

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet  20. svibnja 2011. godine otvara prijave za upis u 9. generaciju programâ E-learning akademije za akademsku godinu 2011/12. Programi E-learning akademije namijenjeni su voditeljima obrazovnih ustanova, voditeljima ljudskih resursa, nastavnicima, tehničkom osoblju, te svima koji žele naučiti kako voditi projekte e-učenja, dizajnirati i izraditi online obrazovne materijale i poučavati putem Interneta.

Svaki program traje dva semestra i odvija se najvećim dijelom online, uz tri radionice uživo u Zagrebu. Prijave na programe E-learning Management, Tutoring i Course Design traju od 20. svibnja do 17. srpnja.

Prvi korak prijave  bit će moguć isključivo online putem, ispunjavanjem obrasca na adresi http://ela-prijava.carnet.hr. Školarina za polaznike iz akademskog i prosvjetnog sektora u akademskoj godini 2011./12. iznosi 5.500 kn. Cijena pohađanja programa za sve ostale polaznike je 15.000 kn, uz mogućnost popusta za veći broj polaznika iz iste organizacije.

Također, i ove godine u sklopu informatizacije školstva, CARNet je uz redovite prijave pokrenuo natječaj za stipendirano pohađanje E-learning akademije namijenjen zaposlenicima osnovnih i srednjih škola u RH, prvenstveno nastavnicima, ravnateljima i stručnim suradnicima.

Prijave na natječaj primaju se od 20. svibnja do 26. lipnja. Uvjeti natječaja i kriteriji odabira bit će objavljeni na adresi http://www.carnet.hr/ela/upisi/natjecaj.

Dodatne informacije o programima i natječaju saznajte na http://www.carnet.hr/ela, zatražite putem elektroničke pošte na adresi ela@carnet.hr ili putem telefona na broj (01) 6661-760.

Novosti možete pratiti i putem Twittera na adresi http://twitter.com/ELAcademy.
 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju