preskoči na sadržaj
.
CARNet novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 7. 2011. 15:28 | RSS

CARNetov studijski posjet privukao prijave sudionika širom Europe

Iako je CARNetova prijava za studijski posjet prošle godine prihvaćena na natječaju u okviru Programa za cjeloživotno učenje Europske komisije, da bi se studijski posjet doista održao, bila je potrebna prijava potrebnog broja polaznika.

Prijave su bile moguće do 31. ožujka, a nakon toga je slijedio proces selekcije od strane Europske komisije. Ovih dana je CARNet dobio potvrdu da se za studijski posjet prijavilo četrnaest od mogućih petnaest polaznika. Polaznici dolaze iz dvanaest europskih zemalja: Danske, Finske, Francuske, Italije, Litve, Njemačke, Poljske, Portugala, Rumunjske, Španjolske, Švedske i Velike Britanije.

Ustanove iz kojih polaznici dolaze uključuju obrazovne ustanove od vrtića preko škola do fakulteta, a također i državne i pokrajinske ustanove, istraživačke institute i udruge.

CARNet će tijekom studijskog posjeta u listopadu 2011. godine polaznicima pokazati primjere dobre prakse suradnje među obrazovnim institucijama s naglaskom na inovativnu primjenu informacijsko-komunikacijskih tehnologija u svrhu unapređenja međuinstitucionalne suradnje.


Kontakt i adresar

CARNet sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNeta nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju