preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 3. 2. 2004. 00:00 | RSS

Dani Instituta za fiziku

Institut za fiziku organizira od 4. do 6. veljače u svojim prostorijama, u Bijeničkoj 46 u Zagrebu, Dane Instituta s ciljem popularizacije i afirmacije znanosti. CARNet osigurava za sva događanja uživo prijenos preko Interneta (streaming) koji se može pratiti na adresi: http://www.ifs.hr/tjedan-2004/.

Institut za fiziku organizira od 4. do 6. veljače u svojim prostorijama, u Bijeničkoj 46 u Zagrebu, Dane Instituta s ciljem popularizacije i afirmacije znanosti. Uz pomoć CARNetovog videokonferencijskog sustava, jedno predavanje u sklopu Dana Instituta za fiziku prenosit će se u regionalne centre na sveučilištima u Splitu, Rijeci i Osijeku. Osim videokonferencijskog sustava, CARNet će za sva događanja osigurati uživo prijenos preko Interneta (streaming) koji se može pratiti na adresi: http://www.ifs.hr/tjedan-2004/.

Program upriličen u sklopu Dana Instituta za fiziku je sljedeći: o Znanstvena konferencija - srijeda, 4. veljače, od 9.00 do 17.00 sati (streaming omogućuje CARNet), o predavanje pod nazivom «Promicanje ideja fizike» - četvrtak, 5. veljače, od 9.00 do 16.30 sati (CARNet će ovom predavanju pružiti uslugu organizacije videokonferencije tako da će se ona istovremeno odvijati na četiri «cyber povezane» lokacije: IF-Zagreb - FESB-Split - RITEH-Rijeka - ETFOS-Osijek), o Okrugli stol – tribina «Prirodne znanosti i obrazovanje: uloga javnih instituta» - četvrtak, 5. veljače, od 17.30 do 19.30 sati Prirodne znanosti i obrazovanje: uloga javnih instituta (streaming omogućuje CARNet), o Otvoreni dan instituta - petak, 6. veljače, od 10.00 do 17.00 sati (streaming omogućuje CARNet). Pozivamo Vas da popratite Dane Instituta za fiziku preko Interneta. Više informacija pronađite na već spomenutoj adresi http://www.ifs.hr/tjedan-2004/.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju