preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 8. 9. 2011. 15:12 | RSS

CARNetova radionica o kompetencijama poučavatelja odraslih na Tjednu cjeloživotnog učenja

Kroz radionicu o kompetencijama poučavatelja odraslih koju će održati tim E-learning akademije, CARNet će se ove godine uključiti u nacionalnu obrazovnu kampanju Tjedan cjeloživotnog učenja.

Tjedan cjeloživotnog učenja UNESCO-ova je inicijativa koja se svake godine obilježava u brojnim zemljama s ciljem senzibiliziranja javnosti za cjeloživotno učenje, promicanja kulture učenja te poticanja osobne motivacije. U Hrvatskoj se održava po četvrti puta u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih  uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, a ove se godine odvija od 8. do 15. rujna 2011. diljem Hrvatske pod sloganom „A kako učiš ti?“.

U sklopu ove manifestacije CARNetova E-learning akademija održat će 14. rujna 2011. radionicu o kompetencijama poučavatelja odraslih na kojoj će prezentirati model kompetencija  Research voor Beleid (2010) te istraživanje koje provedeno na temelju tog modela među online poučavateljima odraslih.  Polaznici radionice diskutirat će o kompetencijama prisutnima u Hrvatskoj te zajednički definirati koje je kompetencije još potrebno razvijati.

Sve zainteresirane pozivamo da se pridruže radionici 14.9. od 14.00 – 17.00 sati u prostorijama CARNeta na Srcu (Marohnićeva 5, Zagreb). Radi ograničenog broja mjesta sudjelovanje je potrebno potvrditi na mail adresu ela@carnet.hr do 12.9.

Informirajte se i putem stranice http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/dogadjanja/grad-zagreb/carnet.aspx.
 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju