preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 2. 2004. 00:00 | RSS

Prijave za e-learning radionice su u tijeku

Počele su prijave za dvije radionice i okrugli stol na temu e-learninga koje CARNetov edukacijski centar Edupoint priprema za ožujak 2004. Radionice i okrugli stol održat će se od 15.-19. ožujka u zgradi Sveučilišnog računskog centra Srca, a više informacija o prijavama potražite na adresi http://edupoint.carnet.hr/e-radionica/index.html.

“Managing the E-learning Environment in a Higher Education Institution” naziv je prve radionice koja će se održati 15. i 16. ožujka , od 8:30 do 16:30 sati, u zgradi Sveučilišnog računskog centra Srca, u zajedničkoj organizaciji UNESCO-ve Katedre za menadžment u visokom obrazovanju i CARNetovog edukacijskog centra Edupoint. Radionica će imati dva dijela, engleski i hrvatski. U hrvatskom dijelu predavanja će održati dr.sc. Petar Pervan s Instituta za fiziku, dr.sc. Blaženka Divjak s Fakulteta za organizaciju i informatiku iz Varaždina te Igor Velimirović i Daliborka Pašić iz CARNeta.

Drugi dio radionice vodit će mr. sc. Anne Strehler i mr. sc. Irene Le Roux, predstavnice University of Pretoria, Južnoafrička Republika. Ova će radionica polaznicima omogućiti stjecanje znanja o metodama uspješnog upravljanja projektima u e-learning okružju s naglaskom na važnost komunikacije između pojedinih segmenata organizacije kroz sve faze projekta. Namijenjena je upravnim strukturana u visokom obrazovanju. Po završetku prve radionice, 17. ožujka održat će se i okrugli stol na temu “E-learning podrška integraciji sveučilišta” koji će moderirati dr.sc. Petar Pervan. Druga radionica pod nazivom “Facilitation of Online Learning”, koja će se u zgradi Srca održati 18. i 19. ožujka od 8:00-16:00 sati, ima i online dio koji će se odvijati prije i nakon same radionice. Tema je namijenjena nastavnicima, profesorima i svima koji su zainteresirani za primjenu e-learninga u nastavi. I ovu će radionicu voditi mr. sc. Anne Strehler i mr. sc. Irene Le Roux. Više informacija o radionicama te prijavama na njih potražite na adresi http://edupoint.carnet.hr/e-radionica/index.html.

Branka Vuk

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju