preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 14. 9. 2011. 13:22 | RSS

Webinar o alatima društvenog softvera i društvenih mreža u obrazovanju

CARNet vas poziva na webinar „Nastava bez zidova“ autorice Arjane Blažić koji će se održati u utorak, 20. rujna 2011. u 11 sati na adresi http://acp.carnet.hr/cuc.  Webinar će se baviti mogućnostima primjene alata društvenog softvera i društvenih mreža u obrazovnim situacijama od predškolskog i školskog do visokog obrazovanja.

Na primjerima dobre prakse bit će prikazani načini kako u potpunosti iskoristiti obrazovne potencijale Interneta i društvenih medija i time unaprijediti nastavni proces.

Voditeljica webinara, Arjana Blažić, profesorica je engleskog i njemačkog jezika u IX. gimnaziji u Zagrebu, koja svakodnevno u svojoj nastavi primjenjuje društvene mreže i alate. Profesorica Blažić je organizator međunarodnog projekta Greetings from the world (http://greetingsfromtheworld.wikispaces.com), koji je već drugu godinu za redom proglašen najboljim wikijem.

Webinar je organiziran kao prateće događanje u sklopu natjecanja web sadržaja Webfestival 2011 (http://webfestival.carnet.hr), koji se ove godine bavi temom primjene mreža i alata društvenog softvera u obrazovanju. Prijave za natjecanje traju do 23. rujna, a zainteresirani se mogu prijaviti na adresi webfestival.carnet.hr/2011/prijava i osvojiti vrijedne nagrade.

Webinar će se održati uz pomoć kolaboracijskog alata Adobe Connect Pro (http://www.carnet.hr/acp),  a sudionicima za sudjelovanje nije potrebna nikakva dodatna oprema ili softver osim računala spojenog na Internet i ispravnih zvučnika.

Sudjelovanje u webinaru slobodno je svima zainteresiranima putem adrese http://acp.carnet.hr/cuc. Važno je napomenuti da je za ulazak u virtualnu sobu potrebno odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime.

 

 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju