preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 23. 9. 2011. 10:52 | RSS

Novi sadržaji na Nacionalnom portalu za učenje na daljinu "Nikola Tesla"

Program online tečajeva za samostalno učenje na Nacionalnom portalu za učenje na daljinu „Nikola Tesla“ (http://lms.carnet.hr) upotpunjen je s još dva online tečaja. Riječ je o online tečajevima Napredne web tehnologije i Izrada online tečaja pomoću Moodle-a.

Online tečaj Napredne web tehnologije namijenjen je svima koji žele unaprijediti izgled i funkcionalnosti svojih web sjedišta, dok je online tečaj Izrada online tečaja pomoću Moodle-a namijenjen nastavnom osoblju osnovnih i srednjih škola te visokoškolskih ustanova članica CARNeta koje žele samostalno osmisliti i izraditi online tečaj  u Moodle-u iz proizvoljno odabranog područja.

Na Portalu „Nikola Tesla“ smješteni su digitalni obrazovni sadržaji iz biologije, fizike, kemije, matematike i engleskog jezika za srednje škole, e.Tečajevi za primjenu u nastavi, online tečajevi o primjeni i upotrebi Interneta i alatima za izradu sadržaja za Internet te ECDL e-tečajevi.

Svi sadržaji na Portalu „Nikola Tesla“ namijenjeni su učenicima i nastavnicima, a mogu im pomoći u izvođenju nastave pomoću multimedijskih interaktivnih materijala za učenje te upotpunjavanju znanja iz raznih područja.

Pristup Portalu „Nikola Tesla“ omogućen je svim učenicima, studentima, nastavnicima i ostalom znanstveno-nastavnom osoblju, uz upotrebu elektroničkog identiteta (http://www.carnet.hr/elektronicki_identitet)  u sustavu AAI@EduHR, kojeg svaki korisnik dobiva na svojoj ustanovi.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju