preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 26. 2. 2004. 00:00 | RSS

Još traju prijave za radionicu «Facilitation of Online Learning»

I dalje su u tijeku prijave za e-learning radionicu «Facilitation of Online Learning», koja će 18. i 19. ožujka od 8-16 sati održati u zgradi Sveučilišnog računskog centra Srca. Više informacija potražite na adresi http://edupoint.carnet.hr/e-radionica/index.html.

I dalje su u tijeku prijave za e-learning radionicu «Facilitation of Online Learning», koja će 18. i 19. ožujka od 8-16 sati održati u zgradi Sveučilišnog računskog centra Srca. Više informacija potražite na adresi http://edupoint.carnet.hr/e-radionica/index.html . Tema radionice, koju će voditi predavačice iz Pretorije, mr. sc. Anne Strehler i mr. sc. Irene Le Roux, je provođenje i primjena e-learninga u nastavi, a namijenjena je prvenstveno nastavnom osoblju u školama i fakultetima. Radionica ima i online dio koji će se odvijati prije i nakon same radionice.

Zbog velikog interesa, popunjena su mjesta za radionicu pod nazivom «Managing the E-learning Environment in a Higher Education Institution» koja će se održati 15. i 16. ožujka 2004. Zainteresirane pozivamo da se prijave na radionicu «Facilitation of Online Learning» ili da se na adresi edupoint@carnet.hr prijave na listu čekanja, te će biti obaviješteni ukoliko se neko od popunjenih mjesta oslobodi. U intervalu između dvije radionice, 17. ožujka u 11:00 sati, održat će se i okrugli stol na temu E-learning podrška integraciji sveučilišta, koji će moderirati dr.sc. Petar Pervan sa Instituta za fiziku. Više o radionicama, autorima, programima te prijavi potražite na adresi http://edupoint.carnet.hr/e-radionica/index.html.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju