preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 5. 10. 2011. 09:17 | RSS

Glasajte za svoje favorite na Webfestivalu 2011

Prijave na CARNetovo natjecanje web sadržaja – Webfestival 2011 su završile, a započelo je glasanje publike u kategoriji „Surfam i učim“ te glasanje Ocjenjivačkog suda u kategoriji „U klupi s društvom“. Podsjećamo da se Webfestival 2011 bavio korištenjem alata društvenog softvera i društvenih mreža u obrazovanju.

U kategoriju „U klupi s društvom“ mogli su biti prijavljeni svi obrazovni sadržaji i aktivnosti namijenjeni stjecanju znanja u obrazovnim institucijama – osnovnim i srednjim školama,  visokoškolskim ustanovama, ali i neformalnim obrazovnim programima poput škola stranih jezika, tečajeva, seminara i slično. Ove će sadržaje ocjenjivati sedmeročlani ocjenjivački sud na temelju definiranih kriterija - svrhovitosti, interaktivnosti, kreativnosti korištenja odabranog alata u nastavi, primjene sigurnosti u korištenom alatu, primjenjivosti te kontinuiranosti i održivosti. U ovoj kategoriji žiri će dodijeliti tri nagrade, za prva tri mjesta.

U kategoriju „Surfam i učim“ mogli su biti prijavljeni obrazovni sadržaji izvan službenih obrazovnih institucija (npr. obrazovni blogovi, tutorijali, screencastovi i sl.), a pobjednik će biti odabran glasanjem publike. Nagradu će dobiti samo najbolji sadržaj u ovoj kategoriji prema odabiru publike, koja za svoje favorite može glasati „lajkanjem“ na stranici http://webfestival.carnet.hr/2011/glasanje.

Popis svih prijavljenih sadržaja možete pogledati na stranici http://webfestival.carnet.hr/2011/prijavljeni

Pobjednici natjecanja bit će proglašeni krajem listopada, a nagrade najboljima u obje kategorije dodijeljene na CARNetovoj korisničkoj konferenciji – CUC 2011, koja se ove godine održava u Rijeci, od 14. - 16. studenog 2011.

Više o Webfestivalu 2011 saznajte na stranici http://webfestival.carnet.hr.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju