preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 19. 10. 2011. 10:22 | RSS

Webfestivalov webinar "Sigurnost u online društvenim okruženjima"

CARNet vas poziva na webinar "Sigurnost u online društvenim okruženjima" autora Branka Mažara koji će se održati u utorak, 25. listopada 2011. u 11 sati na adresi http://acp.carnet.hr/cuc.

Webinar će obraditi sigurnosne aspekte korištenja alata društvenog softvera. Pored pitanja poput privatnosti na društvenim mrežama i zaštite podataka, bit će govora o najčešćim načinima zloupotrebe društvenog softvera, vrstama problema i prijetnji te efikasnim načinima zaštite korisnika – osobito u obrazovnim okruženjima. Voditelj webinara, Branko Mažar, stručnjak je za računalnu sigurnost CARNetovog odjela za sigurnost.

Webinar je organiziran kao prateće događanje u sklopu natjecanja web sadržaja Webfestival 2011 (http://webfestival.carnet.hr), a ove se godine bavi temom primjene alata društvenog softvera u obrazovanju. Trenutno je u tijeku glasanje stručnog ocjenjivačkog suda, a dio prijavljenih sadržaja može ocijeniti i publika „lajkanjem“ svojih favorita na adresi http://webfestival.carnet.hr/2011/glasanje

Webinaru se može pristupiti na adresi http://acp.carnet.hr/cuc, a za sudjelovanje su potrebni samo računalo spojeno na Internet i ispravni zvučnici. Važno je napomenuti da je za ulazak u virtualnu sobu potrebno odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju