preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 3. 5. 2000. 13:31 | RSS

CARNet na DORS 2000

HrOpen forum - Hrvatski forum korisnika otvorenih sustava i ove je godine organizirao Dane otvorenih računarskih sustava - DORS 2000. Skup je održan od 3. do 5. svibnja 2000. u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Na poziv organizatora, CARNet je sudjelovao u nekoliko okruglih stolova koji su bili održani u sklopu skupa DORS 2000.

Tako je organizacija okruglog stola na temu "Je li moguća edukacija isključivo putem Interneta?", koji je bio održan prvog dana održavanja skupa, u cijelosti povjerena CARNetu. Okrugli stol je vodila Jasna Tingle iz CARNeta, a kraća izlaganja o vlastitim iskustvima na području edukacije putem Interneta održali su i Sonja Priščan, Miroslav Milinović, mr. sc. Predrag Pale, dr. sc. Ivan Slapničar i mr. sc. Mario Dumančić.

CARNetovi suradnici dr. sc. Maja Matijašević, voditeljica projekta "http://www.hr/" i dipl. ing. Hrvoje Stipetić, voditelj projekta "CROSS" sudjelovali su na okruglom stolu "Kuda idu hrvatski portali?" koji je održan drugog dana održavanja skupa. U sklopu okruglog stola "Hackerska sezona 1999/2000", mr. sc. Vlado Pribolšan iz CARNeta predstavio je Croatian CERT i sudjelovao je u diskusiji o pitanju sigurnosti na Internetu.

Vise o skupu DORS 2000 možete naći na Web stranicama HrOpen foruma na adresi http://www.open.hr.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju