preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 15. 11. 2011. 10:32 | RSS

Drugi dan 13. CARNetove korisničke konferencije CUC 2011

Drugi dan 13. CARNetove korisničke konferencije CUC 2011 u znaku je teme "Fokus na razmjenu iskustava o primjeni novih tehnologija u obrazovanju" te započinje plenarnim predavanjem g. Georgea Siemensa, autora teorije konektivizna i stručnjaka za e-obrazovanje.

Tijekom dana sudionici konferencije mogu pratiti predavanja unutar programskih cjelina ICT i pedagogija, ICT projekti, društveni aspekti Interneta i Systracka, te prezentacije CARNeta i partnera za njihove korisnike. Održat će se i pet radionica – Učionica pod kontrolom i Web sjedište u okviru Systracka, te Ganntogram, Edmondo i Geogebra u okviru redovnog programa konferencije.

Danas završava i Academic Summit,  ekskluzivni međunarodni skup u zajedničkoj organizaciji CARNeta, Sveučilišta u Rijeci i tvrtke Microsoft Hrvatska, koji je okupio pedesetak predstavnika visokoškolskih ustanova iz zemalja središnje i istočne Europe, kao i predstavnike nadležnih ministarstava i čelnike vladinih agencija zaduženih za aktivnosti u visokom obrazovanju.

Dan završava okruglim stolom na temu: „Otvoreni kôd i lokalizacija“.

Dodatne informacije o programu konferencije i pratećim događanjima možete pronaći na adresi http://cuc.carnet.hr/2011.
 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju