preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 16. 3. 2004. 00:00 | RSS

Završila prva ovotjedna e-learning radionica

Završila je prva ovotjedna e-learning radionica. Riječ je o radionici “Managing the E-learning Environment in a Higher Education Institution”. Zajednički su je organizirali UNESCO-va Katedra za menadžment u visokom obrazovanju i CARNetov edukacijski centar Edupoint.

Završila je prva od dvije ovotjedne e-learning radionice. Riječ je o radionici “Managing the E-learning Environment in a Higher Education Institution” koja je imala ukupno 22 polaznika. Održana je 15. i 16. ožujka u zgradi Sveučilišnog računskog centra Srca, u zajedničkoj organizaciji UNESCO-ve Katedre za menadžment u visokom obrazovanju i CARNetovog edukacijskog centra Edupoint. Radionica je imala dva dijela, engleski i hrvatski. U hrvatskom dijelu predavanja je održao dr.sc. Petar Pervan s Instituta za fiziku, dr.sc. Blaženka Divjak s Fakulteta za organizaciju i informatiku iz Varaždina te Igor Velimirović i Daliborka Pašić iz CARNeta. Drugi dio radionice vodile su mr. sc. Anne Strehler i mr. sc. Irene Le Roux, predstavnice University of Pretoria, Južnoafrička Republika.

Radionica je polaznicima omogućila stjecanje znanja o metodama uspješnog upravljanja projektima u e-learning okružju s naglaskom na važnost komunikacije između pojedinih segmenata organizacije kroz sve faze projekta. Zbog velikog interesa, radionica na istu temu će se ponovo održati 05. travnja. Više informacija potražite na adresi http://edupoint.carnet.hr/e-radionica/index.html.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju