preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 16. 12. 2011. 15:27 | RSS

Proglašeni pobjednici natječaja Vidi Web Top 100

Na ovogodišnji nacionalni natječaj za najbolje Webove u Hrvatskoj i regiji, pod nazivom VIDI WEB TOP 100, prijavilo se oko 2.700 webova, no filtar Stručnog vijeća sastavljenog od profesionalaca iz web industrije prošlo je njih samo 1.739, koji su i ušli u krug nominiranih. Samom nominacijom ti su webovi ušli u krug odabranih, jer su zadovoljili tehnološke i sadržajne zahtjeve kakvi karakteriziraju suvremene webove.

Najbolje hrvatske webove nakon toga procjenjivao je žiri sastavljen od šezdesetak stručnjaka iz raznih područja znanosti, gospodarstva i tehnologije, te hrvatskih redakcija i organizacija. Između 1739 nominiranih žiri je birao najboljih 100 hrvatskih i 10 regionalnih stranica u sljedećih 11 kategorija: Korporativne stranice; Znanost, obrazovanje, kultura; Zabava, moda, glazba; Vladine organizacije, državne institucije i javni servisi; Mediji, novosti, oglasnici; Mobilni web; Blogovi; Turizam i putovanja; Sport, zdravlje, prehrana; WEB promocija i ExU.

Na ovogodišnjem natječaju VIDI WEB TOP 100 pobjednici po kategorijama su:

Organizatori ističu kako je ove godine sadržaj webova po prvi put do nogu potukao tehničku izvedbu, a time se povodio i ovogodišnji žiri.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju