preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 26. 1. 2012. 09:51 | RSS

Sudjelujte u webinaru Državna matura 2011./2012.

U organizaciji Udruge "Samo jedan klik" te u suradnji s Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja i CARNetom, u petak 27. siječnja 2012. godine u 12 sati održat će se webinar na temu Državne mature 2011./2012. Bit će to prilika za upoznavanje s procesom i pravilima državne mature, ali i za postavljanjem pitanja, pa pozivamo sve maturante da se uključe u webinar.

Pitanja se mogu postaviti na stranici http://mojamatura.net/webinari, a moći će se postavljati i za vrijeme trajanja webinara.

Osnovna namjena ovog i drugih planiranih webinara je omogućiti korištenje novih tehnologija za informiranje i kvalitetniju pripremu državne mature svim maturantima neovisno o tome u kojem se dijelu zemlje ili svijeta nalaze.

Gosti webinara su prof. dr. sc. Antonije Dulčić, predsjednik Radne skupine za državnu maturu Sveučilišta u Zagrebu i dipl. ing. Goran Sirovatka, ravnatelj NCVVO-a. Webinar će voditi prof. Sonja Lušić Radošević i prof. Arjana Blažić iz IX. gimnazije u Zagrebu, urednice portala za besplatne online pripreme državne mature Moja matura.

Webinaru je moguće pristupiti putem direktne poveznice pola sata prije planiranog početka. Sve informacije potrebne za uključenje možete pronaći na mrežnim stranicama portala www.mojamatura.net. Webinar ćete moći pratiti putem livestreaminga ili naknadno pogledati snimku.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju