preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 30. 1. 2012. 12:07 | RSS

Još jedan webinar na temu Državne mature 2011./2012.

Zbog velikog interesa i na zahtjev maturanata, u organizaciji Udruge Samo jedan klik te u suradnji s Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja i s CARNetom organiziran je još jedan večernji webinar neposredno prije isteka roka za prijave ispita državne mature. Stoga pozivamo sve zainteresirane da pripreme svoja pitanja i da se uključe u webinar koji će se održati u ponedjeljak 30. siječnja u 21 sat.

Gosti webinara su prof. dr. sc. Antonije Dulčić, predsjednik Radne skupine za državnu maturu Sveučilišta u Zagrebu i dipl. ing. Goran Sirovatka, ravnatelj NCVVO-a. Webinar će voditi prof. Sonja Lušić Radošević i prof. Arjana Blažić iz IX. gimnazije u Zagrebu, urednice portala za besplatne online pripreme državne mature Moja matura.

Svi zainteresirani će za vrijeme trajanja webinara moći izravno postavljati svoja pitanja.

Webinar će se održati na adresi: https://acp.carnet.hr/maturahr/ gdje možete sudjelovati i postavljati pitanja kao gost, a upute možete pronaći ovdje.

Osnovna namjena ovih webinara je omogućiti korištenje novih tehnologija za informiranje i kvalitetniju pripremu državne mature svim maturantima, neovisno o tome u kojem se dijelu zemlje ili svijeta nalaze.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju