preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 1. 2. 2012. 14:33 | RSS

Još 12 dana za prijavu na ovogodišnji Školski laboratorij

British Council u Hrvatskoj, u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje i Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom – CARNet, i ove godine objavljuje natjecanje za učenike srednjih škola u prezentaciji znanstvenih tema iz srednjoškolskog gradiva.

Podsjećamo, Školski laboratorij namijenjen je srednjoškolcima i njihovim nastavnicima, a  ideja natjecanja je da učenici određenu temu po svom izboru izlože na kratak, jasan, zanimljiv i svojoj dobi prilagođen način, svoju prezentaciju u obliku video snimke prijave na natjecanje.

Dvanaest najuspješnijih natjecatelja po glasovima stručnog žirija i posjetitelja Portala za škole ulazi u završno natjecanje uživo na kojem će se izabrati pobjednik.

Rok za prijavu prezentacije je 12. veljače 2012., a završno natjecanje Školskog laboratorija održat će se 16. ožujka 2012. u Zagrebu.

Detaljna pravila natjecanja, način na koji će se ocjenjivati prezentacije i vremenski raspored natjecanja možete saznati na stranicama natjecanja http://www.skole.hr/ucenici/skolski_laboratorij.

 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju