preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 15. 2. 2012. 09:17 | RSS

Odaberite najbolji učenički crtež

Natjecanje Rođendanska petica ulazi u finalnu fazu u kojoj se biraju pobjednici pa vas pozivamo da se u odabir najboljih uključite i vi. Dok će među nastavničkim radovima najbolje odabrati poseban Ocjenjivački sud, učeničke radove ocjenjujete vi pa vas pozivamo da putem obrasca na Portalu za škole svoj glas date crtežu koji vam se najviše sviđa.

Glasati možete od 15. do 23. veljače. Tri rada koja prikupe najviše vaših glasova ulaze u finalni dio našeg natjecanja u kojem ćemo odabrati pobjednika. Finale će se održati od 27. do 29. veljače 2012. godine, a za najbolji rad glasat će se putem obrasca na Portalu za škole te na našim Facebook stranicama. Prikupljeni glasovi će se zbrojiti i tako odrediti pobjednika.

Na ovogodišnje natjecanje prijavljeno je 49 učeničkih radova, od čega 41 crtež, četiri kratka filma, četiri priče te 12 digitalnih nastavnih materijala. Zbog nedovoljnog broja radova kategorije "Kratki film" i "Priča" ovog puta neće ući u natjecanje, no zato ćemo odabrati najbolji crtež na temu Portal za škole 2112. godine.

Crteže možete pogledati ovdje, odaberite među njima najbolji te mu dajte svoj glas putem obrasca za glasanje.

Svim učenicima i nastavnicima koji su nam poslali svoje radove zahvaljujemo na uloženom trudu te im želimo da upravo njihov rad ove godine odnese pobjedu i osvoji vrijednu nagradu. Sve radove, pa i one koji nisu uključeni u natjecanje, možete pogledati ovdje.

Pobjednike natjecanja u svim kategorijama proglasit ćemo na 5. rođendan našeg Portala, na dan 1. ožujka 2012. godine te ćemo ih isti dan i objaviti na stranicama Portala za škole.

Sretno!


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju