preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 27. 2. 2012. 08:58 | RSS

TeachMeet Int'l 2012

U subotu 3. ožujka 2012. u 10 sati održat će se drugi virtualni međunarodni susret TeachMeet Int'l. Riječ je o vrsti seminara na kojem nastavnici u kratkoj prezentaciji predstavljaju svoj projekt, iskustvo ili ideju. Prezentacije se obično odvijaju u trajanju od tri ili sedam minuta, nakon čega govornik napušta pozornicu i mikrofon se predaju sljedećem nastavniku.

Na ovogodišnjem susretu sudjelovat će 33 nastavnika iz 20 zemalja. Sudionici će održati kratke trominutne prezentacije u kojima će svoje kolege upoznati s vlastitim idejama, iskustvima i primjerima dobre prakse. Susret organizira udruga "Samo jedan klik" u suradnji s CARNetom, a odvijat će se na web kolaboracijskom alatu Adobe Connect Pro. Za sudjelovanje na TeachMeetu potrebno je slijediti ovu poveznicu, a upute o upotrebi ACP alata možete pronaći ovdje.

TeachMeet Int'l vodit će Arjana Blažić, Bart Verswijvel i Sonja Lušić Radošević, a popis predavača i njihovih prezentacija kao i ostale detalje potražite na TeachMeet Int'l.

Dinamična forma te neformalni karakter održavanja seminara TeachMeet čine vrlo zanimljivim te općeprihvaćenim i poželjnim načinom stručnog usavršavanja nastavnika koje se organizira u raznim dijelovima svijeta.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju