preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 1. 3. 2012. 15:14 | RSS

Završilo natjecanje Rođendanska petica

Danas 1. ožujka 2012. na rođendan Portala za škole, završilo je nagradno natjecanje pod nazivom Rođendanska petica. Podsjećamo, riječ je o dvostrukom natjecanju u kojem su sudjelovali učenici i nastavnici hrvatskih osnovnih i srednjih škola, svaki u svojoj kategoriji.
 

Između troje učenika finalista, pobjedu je prema zbroju glasova na Portalu za škole te lajkova na Facebooku odnio Marko Čavlović iz Hercegovca; 6. razred, OŠ Slavka Kolara Hercegovac. Marko je osvojio pametni telefon (smartphone), poklon tvrtke B.net.

Ostali učenici koji su sudjelovali u natjecanju osvojili su poklon naših tvrtki partnera, a pokloni će im biti poslani na kućne adrese koje su upisali u prijavni obrazac.

Stručni ocjenjivački sud odlučio je da je rad pod nazivom Turizam Afrike, autorice Vesne Janko iz II. Osnovne škole u Bjelovaru najbolji u konkurenciji zadataka za nastavnike na ovogodišnjem natjecanju Rođendanska petica. Vesna Janko je osvojila tablet, također poklon tvrtke B.net.

Više informacija o natjecanju pogledajte ovdje.

Čestitamo pobjednicima te zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u natjecanju Rođendanska petica i tako  nam pomogli ugasiti prvih pet svjećica na rođendanskoj torti.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju