preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 9. 3. 2012. 11:17 | RSS

Drugi virtualni susret TeachMeet Regional

Drugi virtualni susret TeachMeet Regional održat će se u subotu 10. ožujka 2012. godine u 11 sati. Na ovom susretu će sedam nastavnika iz Hrvatske i Srbije održati kratke trominutne prezentacije u kojima će upoznati svoje kolege sa svojim idejama, iskustvima i primjerima dobre prakse.

Podsjećamo, TeachMeet je vrsta seminara na kojem nastavnici u govore o svojem projektu, žele podijelti svoje iskustvo ili predstaviti svoju  ideju. Prezentacije obično traju tri ili sedam minuta, a nakon isteka tog vremena predavač mora napustiti pozornicu i mikrofon predati sljedećem nastavniku. To čini TeachMeet vrlo dinamičnim pa je zbog toga, ali i zbog svog neformalnog kakaraktera postao vrlo popularan oblik stručnog usavršavanja nastavnika te se organizira u raznim dijelovima svijeta.

Za sudjelovanje na TeachMeetu potrebno je slijediti ovu poveznicu. Popis predavača i njihovih prezentacija kao i ostale detalje potražite na TeachMeet Int'l.

Webinaru je moguće pristupiti putem direktne poveznice pola sata prije planiranog početka.

Susret organizira Udruga samo jedan klik u suradnji s CARNetom, a odvijat će se na web kolaboracijskom alatu Adobe Connect Pro.

 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju