preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 16. 3. 2012. 14:47 | RSS

Predavanje o uporabi i prednostima suvremenih mrežnih tehnologija

U četvrtak, 22. ožujka 2012. godine u 10 sati u zgradi Srca (Josipa Marohnića 5, Zagreb) profesor Cees de Laat sa Sveučilišta u Amsterdamu održat će predavanje pod nazivom "Internet Innovation to support Science & Education".

U svom predavanju profesor de Laat govorit će o uporabi suvremenih mrežnih tehnologija kao potpori razvoju e-znanosti te prednostima uporabe naprednih mrežnih tehnologija i e-infrastrukture za istraživače u brojnim znanstvenim područjima. Predavanje će se održati na engleskom jeziku.

Predstavljajući iskustva stečena u brojnim projektima iz područja fizike visokih energija, radio astronomije, projektiranja nasipa, medicinskih istraživanja i drugim područjima, profesor Cees de Laat prikazat će kako inovacije u području mrežnih tehnologija i e-infrastrukture omogućavaju nove oblike suradnje u istraživanjima s novim razinama i mogućnostima.

Predavanje će se održati u dvorani E, a više informacija o predavaču možete pronaći na stranici http://staff.science.uva.nl/~delaat/.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju