preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 4. 4. 2012. 19:23 | RSS

Još 9 dana za prijavu na TeachMeet Live susret!

U organizaciji udruge Samo jedan klik i CARNetove E-learning akademije u Zagrebu će se 21. travnja 2012. održati prvi TeachMeet susret u Hrvatskoj uživo.

TeachMeet je opušteni i neformalni susret nastavnika i obrazovnih stručnjaka koji u obliku mikroprezentacija razmjenjuju iskustva dobre prakse, inovacije iz vlastite nastave te inspiraciju i strast prema podučavanju.
Do sada su se takvi susreti u Hrvatskoj odvijali u virtualnom okruženju, a prvi takav susret uživo – TeachMeet Live, u Hrvatskoj će se održati u subotu 21. travnja 2012. u 10.30 sati u prostrijama Sveučilišnog računskog centra, Josipa Marohnića 5 u Zagrebu.

CARNetova E-learning akademija i udruga Samo jedan klik pozivaju nastavnike, profesore i obrazovne stručnjake sa svih razina obrazovnog sustava da s kolegama podijele svoja iskustva, ideje i primjere dobre prakse kroz trominutne prezentacije.

Podsjećamo da su prijave za prezentacije na TeachMeet Live susretu otvorene do 13. travnja! Da biste sudjelovali na TeachMeet susretu i prezentirali svoje ideje i postignuća, ispunite obrazac za prijavu dostupan na http://teachmeetinternational.org/teachmeet-live/prijava-za-predavace. Dobrodošli su i oni koji se susretu žele pridružiti u publici!

Više o TeachMeet Live susretu saznajte na http://teachmeetinternational.org/teachmeet-live.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju