preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 4. 2012. 16:02 | RSS

CARNet omogućio prijenos Međunarodnog natjecanja učenika ugostiteljsko-turističkih škola - Gastro 2012

Državno i međunarodno natjecanje Gastro je natjecanje učenika turističkih i ugostiteljskih škola u Republici Hrvatskoj. Ovogodišnje natjecanje je 32. po redu i održat će se od 16. do 19. travnja 2012. godine u Dubrovniku u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Republike Hrvatske, a suorganizator i domaćin je Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik.

Kako bi se učenicima osnovnih škola ali i svima zainteresiranima približila i tako popularizirala ova zanimanja, CARNet je omogućio live stream natjecanja.

Prenosit će se discipline iz kategorija turizam i ugostiteljstvo, a moći će se pratiti na CARNetovom MoD portalu na sljedećim poveznicama:

U sklopu ovogodišnje manifestacije Gastro 2012., u utorak 17. travnja u 15 sati u dubrovačkom hotelu Valamar Lacroma održat će se i rasprava na temu „Usklađivanje standarda kvalifikacija s europskim standardima u obrazovnom sektoru turizam i ugostiteljstvo“.

Više o natjecanju pročitajte na Portalu za škole te na internetskim stranicama Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju