preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 16. 4. 2012. 12:52 | RSS

Webinar „A headmaster's perspective on introducing ICT into a school“ u organizaciji E-learning akademije

U organizaciji CARNetove E-learning akademije u srijedu, 18. travnja 2012. održat će se webinar pod naslovom "A headmaster's perspective on introducing ICT into a school", autora Ragnara Larssona.

Webinar će se baviti uvođenjem tehnologije u školu na razini cijele ustanove, te će biti govora o tome kako je škola opremljena, na koji je način tehnologija dostupna učenicima i na koji je način uključena u nastavu.

Autor webinara je gospodin Ragnar Larsson, ravnatelj škole Karlberg u gradu Kopingu u središnjoj Švedskoj. U posljednih nekoliko godina ova je škola sustavno nabavljala ICT opremu i njome opremala ne samo učionice, već i učenike. Tako svaki učenik upisom u školu dobiva na korištenje svoje prijenosno računalo za koje je i odgovoran do kraja pohađanja škole. Gospodin Larsson o ovoj će temi govoriti iz perspektive ravnatelja škole te s nama podijeliti iskustva svoje škole u unapređenju nastave uz pomoć ICT-a te pripremanju učenika za odgovorno korištenje tehnologije kako u nastavi, tako i privatno.

Webinar će se održati 18. travnja u 10:30 sati na adresi https://acp.carnet.hr/ela putem alata Adobe Connect - sustava za videokonferencijski prijenos i kolaboraciju. Da biste se uključili kod prijave odaberite opciju „gost“. Jezik webinara bit će engleski, a nakon predavanja sudionici će imati prilike predavaču postavljati i pitanja. 

Webinar organizira tim CARNetove E-learning akademije, jednogodišnjeg online obrazovnog programa za korištenje informacijsko-komunikacijske tehnologije u nastavi, na koji će se ove godine upisati 10. jubilarna generacija polaznika. Ovaj će webinar biti dio nastavnih aktivnosti trenutnih polaznika akademije, ali i jedno od niza događanja koja će tim E-learning akademije organizirati u jubilarnoj godini. Više o ELA-i saznajte na adresi www.carnet.hr/ela.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju