preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 20. 4. 2012. 09:14 | RSS

Dođite i vi na TeachMeet Live susret

U  prostorijama Sveučilišnog računskog centra u Zagrebu, u subotu 21. travnja 2012. u 10.30 sati, u organizaciji udruge Samo jedan klik i CARNetove E-learning akademije održat će se prvi TeachMeet susret u Hrvatskoj uživo. Podsjećamo, TeachMeet je opušteni i neformalni susret nastavnika i obrazovnih stručnjaka koji u obliku mikroprezentacija razmjenjuju iskustva dobre prakse i inovacije iz vlastite nastave.

Takvi se susreti obrazovnih stručnjaka u formatu takozvane nekonferencije u svijetu održavaju već nekoliko godina, a u Hrvatskoj ih je nedavno popularizirala udruga Samo jedan klik. Do sada su se TeachMeet susreti u Hrvatskoj odvijali u virtualnom okruženju, no ovaj koji će se održati u subotu 21. travnja prvi je takav susret uživo. Na susret su prijavljena 22 predavača koja će s publikom i kolegama podijeliti svoja iskustva, ideje i primjere dobre prakse kroz trominutne mikroprezentacije.

Za one koji se neće moći pridružiti uživo, TeachMeet susret bit će moguće pratiti i online na adresi https://acp.carnet.hr/teachmeet, a za pristup je potrebno odabrati opciju „gost“. Susret će biti popraćen i na Twitteru uz korištenje oznaka #tmCRO te #teachmeetHR. 

Suorganizacija TeachMeet susreta jedna je od aktivnosti kojom će CARNetova E-learning akademija obilježiti upis jubilarne desete generacije polaznika.

Više informacija o TeachMeet Live susretu potražite na http://teachmeetinternational.org/teachmeet-live.
 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju