preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 20. 4. 2012. 15:25 | RSS

Otvorene prijave na CARNetovo natjecanje Webfestival 2012

Od danas, 20. travnja 2012. otvorene su prijave na CARNetovo natjecanje autora i korisnika sadržaja na Internetu - Webfestival 2012. Natjecanje, koje se svake godine bavi drugom temom aktualnom u svijetu weba i ICT-a, ove se godine odvija pod sloganom „Tri, dva, jedan... snimaj!“  i bavi se temom multimedijskog učenja i izrade obrazovnih multimedijskih sadržaja od video materijala, screencastova i podcastova do animacija.

Prijave će biti otvorene do 30. rujna, a na natjecanje će biti prihvaćeni radovi obrazovnog karaktera namijenjeni obrazovnim programima i aktivnostima u školama i na fakultetima, ali i oni namijenjeni drugim vrstama obrazovnih aktivnosti, uključujući i materijale koji su izradili pojedinci i objavili na Internetu za slobodno korištenje.

Radovi će se prihvaćati u dvije dobne kategorije:

  • Mladi kreativci - do 18 godina
  • Majstori - iznad 18 godina.

Zainteresirani autori multimedijskih sadržaja na natjecanje se mogu prijaviti putem online obrasca na adresi http://webfestival.carnet.hr/2012/prijavnica i konkurirati za vrijedne nagrade. 

Prijavljene multimedijske sadržaje ocjenjivat će Ocjenjivački sud. Osim nagrade prema ocjenama Ocjenjivačkog suda, za prijavljene multimedijske sadržaje iz obje kategorije glasat će publika i svojim glasovima odabrati najbolji rad od svih pristiglih radova u obje kategorije.

Webfestival je prateće događanje CARNetove korisničke konferencije – CUC 2012 (http://cuc.carnet.hr), pa će i nagrade pobjednicima natjecanja biti uručene na konferenciji koja se održava u Rijeci od 12. do 14. studenog 2012.

Više informacija o Webfestivalu 2012, kriterijima natjecanja i pravilima sudjelovanja potražite na adresi http://webfestival.carnet.hr.

 

 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju