preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 29. 3. 2012. 11:44 | RSS

Poziv na radove - 14. CARNetova korisnička konferencija - CUC 2012

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet poziva sve zainteresirane da aktivno sudjeluju na ovogodišnjoj korisničkoj konferenciji CUC 2012, koja će se pod nazivom "Brže (komunicirati), više (naučiti), jače (se povezati)" od 12. do 14. studenog 2012. godine održati na Sveučilišnom kampusu u Rijeci.

Kroz pozvana predavanja, radove, radionice te prezentacije i okrugle stolove na CUC-u 2012 raspravljat će se o sljedećim temama:

 • Upravljanje tehnologijom na obrazovnim ustanovama
 • Etička i zakonodavna pitanja i Internet
 • Doba digitalnog sadržaja
 • Obrazovanje za globalno tržište rada
 • Tehnološke i društvene inovacije.

Prijava radova bit će moguća od 1. travnja do 1. lipnja, a prijava radionica od 1. travnja do 15. svibnja. Više informacija o temama oko kojih je koncipiran program i prijavama radova možete pronaći na privremenom webu konferencije na adresi http://cuc.carnet.hr/2012.

Popratno događanje i ovogodišnjeg CUC-a bit će Webfestival, natjecanje autora i korisnika sadržaja na Internetu. Pod sloganom "Tri, dva, jedan... snimaj!" Webfestival će se ove godine baviti temom multimedijskog učenja i izrade obrazovnih multimedijskih sadržaja, od video materijala, screencastova i podcastova do animacija.

U sklopu konferencije održat će se i natjecanje za izbor najboljeg školskog weba izrađenog u CARNetovom CMS sustavu. U natjecanju pod nazivom "Skockajte web! 2012" mogu sudjelovati webovi hrvatskih osnovnih i srednjih škola, a više informacija potražite na adresi http://www.skole.hr/CMS_natjecanje.

Sve dodatne informacije o konferenciji, natjecanju "Skockajte web! 2012", Webfestivalu te prijavi radova, dostupne su putem maila na adresi cuc@CARNet.hr.

 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
 • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
  Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
  tel.: +385 1 6661 616
  e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju