preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 4. 11. 1998. 15:04 | RSS

CARNetovo sudjelovanje na 25. salonu mladih

Dana 4. studenog 1998, u Art Net Clubu u okviru 25. salona mladih, održan je okrugli stol na temu "Internet dizajn". Na okruglom stolu predstavili su se hrvatski davatelji Internet usluga Hinet i Iskon, te Hrvatska akademska i istraživacka mreža CARNet, davatelj Internet usluga akademskoj i znanstveno-istraživačkoj zajednici i promicatelj novih informacijskih tehnologija u Hrvatskoj.

Irena Majcan i Dejan Domjanović su u ime Hrvatske akademske i istraživačke mreže CARNet zainteresiranim posjetiteljima ukratko predstavili djelatnost i planove CARNeta, nakon čega je uslijedila diskusija na temu budućnosti novih tehnologija i usluga Interneta u Hrvatskoj, Interneta kao medijskog prostora, komercijalnog dizajna, web arta, te pojave novih tehnologija u produkciji Web stranica.

Nakon ove rasprave CARNet je dodijelio nagradu za tehnički najbolje izvedenu Web stranicu. Žiri u sastavu: Mario Viljac, Dubravko Penezić, Igor Tešija i Dejan Domjenović odlučio je da nagrada pripadne Ivanu Kraljevicu i Andreju Rehaku za Web stranicu http://www.atlantic.hr.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju