preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 8. 7. 1998. 12:08 | RSS

Imenovan novi ravnatelj CARNeta

Na natječaju za izbor i imenovanje ravnatelja Hrvatske akademske i istraživačke mreže CARNet (NN 88/98), za novog ravnatelja izabrana je dosadašnja pomoćnica ravnatelja za posebne projekte gospođa Jasenka Gojšić.

Jasenka Gojšić diplomirala je na Elektrotehničkom fakultetu u Zagrebu 1991. godine gdje je stekla zvanje dipl. inž. elektrotehnike. Do 1993. godine radi u HPT-u kao sistem-inženjer za videotekst sustav. U Ministarstvo znanosti i tehnologije prelazi 1993. godine gdje radi u Upravi za informatiku kao voditelj Odsjeka za informatizaciju znanosti i visokog školstva. Od 1995. godine obavlja i dužnost pomoćnice ravnatelja za posebne projekte Hrvatske akademske istraživačke mreže CARNet. Dobitnica je CARNetove godišnje nagrade za 1995. godinu.

Kao važne smjernice u svom budućem radu, gđa. Gojšić je istaknula jačanje suradnje između CARNeta i članica, te pojačanu suradnju s europskim akademskim krugovima, dok će se dosadašnja iskustva u uspostavi CARNetove mreže iskoristiti pri izgradnji novih informacijskih sustava unutar države.

Dosadašnji ravnatelj CARNeta mr.sc. Predrag Vidas razriješen je dužnosti na vlastiti zahtjev, iz osobnih razloga.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju